+420 777 237 984
info@kaprdivers.cz
+420 777 237 984
info@kaprdivers.cz
PADI
Dive Center #3698

Norsko - potápění

24.8.2025 - 31.8.2025

Fjordy severně od Bergenu jsou potápěčským rájem. Na své si zde přijdou milovníci vraků, skalnatých útesů s množstvím mořského života, lesů chaluh, i ti, kteří milují hledat malinké nahožábré plže. Právě do této oblasti vyrážíme koncem srpna za potápěním.

Šestidenní potápěčský program (2 ponory denně) je postaven tak, aby se každý účastník mohl potápět 3 dny z lodi na převážně vrakové lokality a 3 dny ze břehu na přírodní místa. Na své si rozhodně přijdou podvodní fotografové. House reef přímo před základnou nabízí hloubky od hladiny až do 40 m a žije na něm 70 druhů nahožábrých plžů. Vraky v okolí leží v hloubkách 10 m až 70 m. Oblast je vhodná pro potápěče s minimální kvalifikací AOWD.

Teplota vody může sice v srpnu na hladině přesáhnout 20°C, nicméně suchý oblek je pro komfortní potápění v této oblasti velmi doporučen. Pokud byste se rádi zúčastnili, ale nemáte zatím zkušenosti s potápěním v suchém obleku, neváhejte a přihlaste se do kurzu potápění v suchém obleku. Vše vás naučíme.

Termín
24. 8. 2025 - 31. 8. 2025

Doprava
Vlastní, autem (1.900 km), nebo letecky do Bergenu. Transfer z letiště zajistíme.

Program
1. den: Příjezd, ubytování.

2. den – 7. den: Potápěčský program, 2 ponory denně.

8. den: Odjezd.

Český instruktor a průvodce je v tomto termínu Petr Slezák.

Všem účastníkům výslovně doporučujeme sjednat si s ohledem na charakter aktivity cestovní zdravotní pojištění, které kryje i případné potápěčské nehody.

Místo
Gulen Dive Resort

Ubytování
Dvoulůžkové pokoje v bungalovu se dvěma soc. zařízeními a WC, vybavenou kuchyní a obývacím pokojem s jídelnou.

Strava
Vlastní

Náklady
49.900 Kč

Náklady zahrnují ubytování ve dvoulůžkovém pokoji, šest dní potápění (2 ponory denně) vč. plnění vzduchové láhve, zapůjčení zátěže, využití zázemí dive cetra vč. místa pro grilování a půjčení kajaků.

Náklady nezahrnují dopravu, stravu, pojištění, půjčovné potápěčského vybavení. Zpáteční letenka z Prahy do Bergenu vyjde cca na 10.000 Kč (cena v říjnu 2024), transfer z letiště stojí 80 EUR / osobu - obě cesty.

Cestovní agentura Kapr Divers, s.r.o. organizuje pouze potápěčský program. Ostatní služby klienti platí přímo jejich poskytovatelům. O podrobnostech budete osobně informováni na schůzce účastníků akce.

Harmonogram plateb: záloha 20.000 Kč v okamžiku přihlášení, doplatek nejpozději 40 dní před konáním akce. Upozorňujeme všechny zájemce, že s ohledem na expediční charakter tohoto programu a podle platebních a stornovacích podmínek našich partnerů, kteří se podílí na organizaci tohoto expedičního programu, podléhají všechny platby 100 % stornu k datu jejich splatnosti.


    Rezervační formulář








    Odesláním tohoto formuláře souhlasím s tím, aby byly mé osobní údaje zpracovány a uchovávány pro potřeby Kapr Divers, s.r.o. Rovněž souhlasím s tím, aby byly dále použity pro potřeby komunikace mezi mnou a Kapr Divers, s.r.o. a případně byly předány smluvním partnerům Kapr Divers, s.r.o. (výcvikové asociace, přepravní a doručovací služby...). Beru na vědomí, že Kapr Divers, s.r.o. budou shromažďovat osobní údaje, které jim sám/a dobrovolně poskytnu a budou je přiměřeným způsobem chránit proti zneužití. Tento souhlas se shromažďováním, zpracováváním a uchováváním mých osobních údajů uděluji společnosti Kapr Divers, s.r.o. na dobu neurčitou a mohu jej kdykoli v budoucnu odvolat.

    Najdete nás také zde

    kontakt

    Kapr Divers, s. r. o.
    cestovní agentura
    Náměstí Svatopluka Čecha 2
    Praha 10, 101 00

    Obchodní údaje

    IČ: 26172542, DIČ: CZ26172542
    bankovní spojení: Raiffeisenbank,
    č. účtu: 56403028/5500

    Společnost je zapsána v OR vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 76777

    © 2018-2024 Kapr Divers, s. r.o.
    Všechna práva vyhrazena
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram